lauantai 22. marraskuuta 2008

Bloggailua

Loin tänne koirille oman blogin, jota kaikki halukkaat pääsee lukemaan. Tuo blogin kuva on hieman epäselvä, mutta kun saan parempia kuvia otettua niin muokkaan sitten sitäkin :).

Jessestä ja Lucasta on tullut ihan ylimmät ystävät keskenään. Jesse rakastaa pikkuveljeään yli kaiken. Sillä on paljon kärsivällisyyttä, vaikka Luca naskaleillaan välillä repii ja riuhtoo turkista. Jesse vaan vikisee ja saattaa lempeesti ärähtää. Leikeissä se opettaa Lucaa ja painaa sen tassulla maahan, jos Luca yrittää pomottaa. Jesse siis on kaikin puolin lempeä ja kärsivällinen isoveli :).

Luca taas on pikkupaholainen ja kuitenkin siitä huolimatta niiiiiiin IHANA :)! Paitsi Jessen turkki niin myös omistajan kädet ovat koetuksella, kun Luca intoutuu naskaleillaan pureskelemaan. No, kohta sentään vaihtuu hampaat, joten toivotaan, että siihen jää pahimmat pureskelut :). Kaiken lisäksi Lucan tapana on varastaa meikäläisen vaatteita ja pinkoa pää kolmantena jalkana karkuun :D. Sitä tosin teki Jessekin pentuna. Luca yrittää myös haukkumalla saada huomiota. Yritäppä siinä sitten olla huomioimatta, kun toinen saattaa haukkua jopa 5 min putkeen, ellei siihen jossain välissä puutu! Mä kuitenkin tykkään tosi paljon Lucan luonteesta ja luonnetta siltä tosiaan löytyy :). Ei oo millään tavalla arka, mutta hieman epävarma kuitenkin niinkuin pennut tuossa iässä varmasti vielä saattavat ollakin.

Tässä nyt tällaista aloitustextiä. Lisää tulee hieman myöhemmin ja kuvia myös :).

Ei kommentteja: