maanantai 24. marraskuuta 2008

Yksinolon harjoittelua, kennelyskää ja ruokakokeilua

Kävin tänään Mustista ja Mirristä hakemassa Lucalle Hill'sin pennuille tarkoitettua luomunappulaa 2 kg:n pussin kokeeksi. Tuo nykyinenkin Hill'sin pentunappula on sopinu muuten ihan hyvin, mutta tuntuu, et kakkaläjät on tosi isoja. Kauheen pieniä on kyl noi nappulat, mut ne onkin tarkoitettu mini ja medikokoisille kummallekin. No, saa nyt nähdä miten ne alkaa maistumaan ja muuttuuko kakkaläjät pienemmäksi.

Yksinoloakin tänään hiukan harjoiteltiin. Lähdin Jessen kanssa ulos noin puoleksi tunniksi ja Luca yritti väkisin vängetä mukaan. Suuttui sitten siitä, kun ei päässyt ja aloitti mesoamisen. No, sisälle mentiin, kun oli hiljasta, mut se tais kuulla meiän askeleet jo kaukaa, koska mitä lähemmäs tultiin, sen hiljaisemmaksi koira meni. No, pitää toivoa, että se tuosta sitten alkaa tottumaan tuohon yksinoloonkin. On taas meikäläisen koulutus päässy lipsumaan, joten siinä syy. No, pitää alkaa taas terästäytyyn :).

Kennelyskäkin alkaa toivonmukaan olla pikkuhiljaa ohi. Semmosta pientä tuhisemista ja höhkimistä on ollu vielä ja ehkä pari yskäsyä päivässä, joten ihan en oo vielä uskaltanu varata tehosterokoteaikaa. Soittelin kyllä tänään eläinlääkärin ja kyselin, että kannattaako odottaa vielä kolmaskin viikko ja voiko antaa edelleen yskänlääkettä. No, enempää ei saa yskänlääkettä antaa, kun on sitä jo melkein kaksi viikkoa saanu, mut nyt vaan pitää pitää tuo rasavilli kakara levossa, että toipuu kunnolla. Ehkä jos loppuviikosta päästään varaamaan uutta tehosterokoteaikaa. Sitten, kun kaikki on kunnossa rokotusta myöden niin laitetaan taas uus schapetapaaminen pystyyn tänne Turkkuseen. Vähän on meillä ollu porukkaa noissa tapaamisissa, mutta tänään taas ilmoittautui yksi uusi ihminen menoon mukaan. No, ei se mitään vaikka on pienempikin porukka. Pääasia, että on hauskaa :).

Nyt pitää alkaa kuitenki valmistautuun viemään noita koiria iltapissille.

Ei kommentteja: