maanantai 15. joulukuuta 2008

Rokotuksilla

Nyt kun Luca on jo melkein terve nenäpunkkia lukuunottamatta niin vihdoin ja viimein saatiin tehosteet niskaan. Nyt vielä viikon päästä uusi stronghold -kuuri sille ja Jesse saa sen jo tänään niskaansa. Jospas sitten alkais oleen punkit poissa kuonosta ja päästäis taas uudestaan järjestään schapetapaamisia tänne Turkuun :).


Lucan kasvu näytti jossain välissä hieman hidastuneen, mutta tänään kun mittasin uudestaan niin se oli kasvanu 3 päivässä 7 mm :o! Tai sit on käyny niin, että mä oon mitannu sen väärin. Eläinlääkäri kyllä sanoi, että pennuille voi tulla tuollaisia nopeita pyrähdyksiä muutaman päivän sisällä.


Mitä tuohon eläinlääkärikäyntiin tulee niin kaikki oli ok :). Sydän -ja keuhkoäänet oli puhtaat ja purenta normaali leikkaava purenta :).


Mulla on nyt 3 päivää vapaata ja operaationa olis Jessen kampaus. Se on sellanen tunnin urakka aina. Kaiken lisäx pitäis viedä se tassupyykille. Tuo vaalea karva kun tummuu niin kovin helposti kaupunkioloissa.


Ehkäpä tässä sitten päästään muutaman viikon päästä tokoileenkin koirien kanssa, kun ollaan nuo nenäpunkit saatu pois :).

Ei kommentteja: